Suomirahoitus kilpailuttaa lainan puolestasi

Suomirahoitus.fi auttaa sinua lainan valinnassa kilpailuttamalla lainan puolestasi usean rahoituslaitoksen kesken. Lainaa voit nyt hakea 100 – 60 000 euroa. Palvelussa on mukana jo yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Palvelumme avulla voit säästää rahaa ja löytää tarpeisiisi sopivimman ja edullisimman lainaratkaisun. Lainan hakeminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Aloita vain täyttämällä yllä oleva lomake.  Lainojen vertaileminen ei ole koskaan ollut helpompaa. 

Suomirahoitus.fi on 100% kotimainen lainapalvelu ja sen käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Usein kysytyt kysymykset

Ennen kuin olet yhteydessä asiakaspalveluun, kannattaa tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin. Saatat löytää vastauksen kysymykseesi tältä sivulta.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Lainat ovat vakuudettomia, etkä tarvitse takaajaa. Voit myös halutessasi hakea lainaa toisen henkilön, esimerkiksi puolison kanssa yhteydessä. Tämä voi alentaa kuluja ja parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

Maksaako palvelun käyttäminen?

Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainan hakemiseen vaaditaan:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja suomalainen pankkitili.

Voinko yhdistää vanhoja luottojani?

Kyllä. Voit hakea kauttamme lainaa lainojen yhdistelyyn. Emme kysele mihin rahasi käytät, joten voit käyttää lainaa vanhojen luottojen maksamiseen. Yksi isompi luotto voi olla halvempi kuin usean pienen luoton maksaminen. Palvelumme kautta haetut lainat ovat aina kilpailutettuja joten löydät automaattisesti edullisimman lainan.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Palvelun avulla voit hakea 100e – 60 000e lainaa. Hakemuksen jälkeen näet millaisia summia sinulla voi olla mahdollista saada. Lopullinen lainasumma määräytyy pankin tai rahoituslaitoksen arvion mukaan. Kun haet lainaa meiltä, lainansaannin mahdollisuus moninkertaistuu, sillä kilpailutamme lainan jopa 15 lainantarjoajan kesken.

Kuinka pitkä on maksuaika? 

Laina-ajaksi voit valita 1-10 vuotta.

Voiko eläkeläinen hakea lainaa?

Kyllä. Merkitse työnantajakenttään olevasi eläkeläinen ja kerro, mistä alkaen olet ollut eläkkeellä.

Saako työtön lainaa?

Työttömälle on mahdollista myöntää lainaa, mutta usein luotonantajat edellyttävät riittäviä tuloja, jotta voit maksaa lainan myös takaisin.

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Suomirahoitus.fi kilpailuttaa lainahakemukset usean luotonantajan kanssa. Luottopäätöksen tekee kuitenkin aina luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa päätökseen tai tiedä syytä hylätylle lainahakemukselle. Usein negatiivinen luottopäätös johtuu siitä, että luotonantajan kriteerien perusteella tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Voit hakea lainaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Luotonantajat eivät kuitenkaan yleensä anna sinulle lainatarjousta.

Mikä on Suomirahoitus.fi-palvelun ikäraja?

Lainaa voi hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoja, jotka vaikuttavat lainapäätökseen.

Sitoudunko ottamaan hakemani lainan?

Lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin rauhassa ja päättää sitten minkä tarjouksen valitset.