Autorahoituksen kilpailutus onnistuu Suomirahoitus.fi – palvelun avulla vallan mainiosti.

Autorahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia. 

Täytä yksi lomake ja kilpailutamme autorahoitushakemuksesi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit pian saada autorahoitustarjouksia jopa useilta rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Valitse paras lainatarjous.

Kilpailuttamalla voit säästää koroissa ja kuluissa jopa huomattavia summia.

Suomirahoituksen autorahoitus kelpaa niin uuden kuin käytetyn auton ostoon, kuin myös auton huolto – ja käyttökustannuksiin.

Hae rohkeasti autolainaa, se ei sido sinua vielä mihinkään ja voit rauhassa tutustua saamiisi rahoitustarjouksiin.

Käytetyn auton rahoitusKäytetyt autot

Mikäli tarvitset rahoitusta käytetyn auton hankintaan, kannattaa hakemus ehdottomasti kilpailuttaa Suomirahoituksen kätevän autolainakilpailutuksen avulla.

Täyttämällä yhden lomakkeen, voit saada autolainatarjouksia useilta lainanmyöntäjiltä.

Auton rahoittamiseen lainalla et tarvitse käsirahaa tai takaajia. Voit rekisteröidä auton suoraan omiin, eikä rahoitusliikkeen nimiin ja saat päättää miten vakuutat auton. Olet samassa asemassa autoa ostaessa kuin käteisostaja, joten myyntihinnasta neuvotteleminen on helpompaa. Autorahoitus sopii myös yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan.

Hyödynnä autolainan vertailussa ilmaista Suomirahoitus-vertailupalvelua, joka pyytää tarjouksen useilta pankeilta. Säästät rahaa, aikaa ja vaivaa.

Jos maksat useita eri lainanlyhennyksiä erilaista lainoista ja luottokorteista, sinulla on mahdollisuus helpottaa talouttasi yhdistämällä lainasi yhteen. Kerää siis lainasi yhteen. Lainojen yhdistäminen kannattaa, silloin maksat vain yhtä lainaa pois ja voit saada paremmat lainaehdot ja säästää rahaa. Kauttamme onnistuu lainojen yhdistely aina 60 000 euroon saakka.

 

Auto rahoituksella

Lainaa autoa varten

Autolainatarjous kannattaa hakea jo hyvissä ajoin valmiiksi. Kun sopiva auto löytyy, pääset heti neuvottelemaan hinnoista ja autokaupoille, eikä lainatarjousta tarvise enää odottaa. 

Autolainalla voit kattaa koko lainan tai käyttää autolainan sen käsirahan maksamiseen. 

Autolainojen korot vaihtelevat lainantarjoajien mukaan. Autolainat ovat kulutusluottoja ja korot ovat sen mukaiset. 

Laina-ajaksi kannattaa valita itselle sopiva, mahdollisimman lyhyt aika, koska pidemmissä lainoissa myös kuukausittaiset kustannukset voivat olla suurempia. 

Tietoa autorahoituksesta

Autolainaa 0% korolla?

Voit hakea lainaa uuteen tai käytettyyn autoon. Auto voi toimia lainan vakuutena, jolloin korot voivat olla jopa vain 0%.

Vaihtoautoihin harvemmin myönnetään 0% korkoa. Useimmiten 0% korkotarjous ilman käsirahaa on tarjolla pääsääntöisesti uusiin autoihin haettavaan rahoitukseen. Ne ovat myös usein mallikohtaisia.

Autolainaa ilman käsirahaa

Autolainavertailu on hyvä tehdä, mikäli haluat ostaa auton ilman käsirahaa. Voit saada hyvän lainatarjouksen Suomirahoituksen autolainan avulla.

Korot ja kulut määräytyy aina lainanantajan mukaan. Ikä, luottohistoria, menot sekä tulot vaikuttaa siihen, millä korolla luotonantaja on valmis tarjoamaan sinulle lainaa autoa varten.

Suomirahoitus ei tee itse lainatarjousta, joten emme voi vaikuttaa korkoosi. Tee lainahakemus ja katso minkälaisen koron saat useilta lainantarjoajilta.

Meidän avullamme haettavalla autolainalla maksat auton kerralla autokauppiaalle.

Sitten maksat pienissä kuukausierissä autolainaa pois suuren kertamaksun sijaan.

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Tämä voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia paremmilla ehdoilla

Kilpailutettu lainatarjous nopeasti

Lainan hakeminen voi olla aikaa vievää puuhaa. Joudut täyttämään hakemuksen jokaiselle pankille erikseen. Jos olet hakemassa autolainaa, kannattaa hakemus tehdä Suomirahoitus.fi-palvelussa.

Kilpailutamme lainasi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainahakemuksen voi tehdä kuka tahansa vähintään 18-vuotias, kenellä on suomalainen henkilötunnus ja suomalainen pankkitili.

Suomirahoitus.fi on 100% kotimainen, luotettava ja turvallinen lainanvertailupalvelu, joka kilpailuttaa autolainat yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomirahoitus.fi on 100% Suomalainen lainanvertailupalvelu.
Palvelu on täysin turvallinen. Tietosi kulkevat SSL-suojatun yhteyden läpi.
Lainapäätös heti. Rahat maksetaan parhaimmillaan jo samana päivänä!