Hae lainaa 100 - 60 000 euroa! Täytä lainahakemus, et sitoudu vielä mihinkään. Saat edullisen lainapäätöksen heti.
Mukana yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Lainaa luotettavasti aina 60 000 euroon asti

Löydä laina joka sopii tarpeisiisi.

Hae lainaa 100 – 60 000 euroa helposti ja nopeasti täyttämällä yllä oleva lomake. Kilpailutamme lainan puolestasi yli 30 rahoituslaitoksen ja pankin kesken. Hakeminen on täysin ilmaista emmekä kysele mihin rahasi käytät.

Lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita parhaan tarjouksen.  Palvelun avulla voit säästää lainan kuluissa ja koroissa. Lainoille ei myöskään vaadita vakuuksia tai takaajia. Hae lainaa jo tänään helposti ja pääset vertailemaan lainatarjouksia.

Suomirahoitus.fi -palvelun avulla säästät huomattavasti koroissa, sillä kilpailutamme kaiken kokoiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle edullisinta vaihtoehtoa. Eri lainatarjouksistasi voit valita niiden joukosta juuri sinulle sopivan lainavaihtoehdon.

Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Suomirahoitus.fi -palvelun avulla voit kätevästi yhdistää suurikorkoiset pikalainat ja luottokorttivelat. Voit säästää rahaa ja sinulla jää rahaa enemmän muuhun käyttöön.
Jos maksat useita eri lainanlyhennyksiä erilaista lainoista ja luottokorteista, sinulla on mahdollisuus helpottaa talouttasi yhdistämällä lainasi yhteen. Kerää siis lainasi yhteen. Lainojen yhdistäminen kannattaa, silloin maksat vain yhtä lainaa pois ja voit saada paremmat lainaehdot ja säästää rahaa. Kauttamme onnistuu lainojen yhdistely aina 60 000 euroon saakka.

Suomirahoitus.fi on 100% Suomalainen lainanvertailupalvelu.

Palvelu on täysin turvallinen. Tietosi kulkevat SSL-suojatun yhteyden läpi.

Lainapäätös heti. Rahat maksetaan parhaimmillaan jo samana päivänä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.